Manier van werken en bestrijden

Het vangen of te wel het bestrijden van een mol duurt ongeveer drie weken. Dit is afhankelijk van de grote van de tuin. Tijdens die drie weken komt week komt de mollenvanger langs, een bezoek duurt ongeveer 30 minuten.

Het eerste bezoek
Tijdens het eerste bezoek wordt de tuin geïnspecteerd op de aanwezigheid van mollen. Ze kunnen zich namelijk op verschillende dieptes bevinden. Zodra inzichtelijk gemaakt is waar de mollen zich in uw tuin bevinden kunnen ze gevangen worden. Wij werken op een milieuvriendelijke manier, zonder gif en of andere schadelijke stoffen. Om de mollen te vangen wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde mollenval. De mollenval zal de mol zonder de te laten lijden stoppen.

Schep en mollenval


Het tweede bezoek
Tijdens het tweede bezoek worden de mollenvallen gecontroleerd en krijgen we een goed beeld van de hoeveelheid mollen die er in uw tuin actief zijn. De gevangen mollen worden verwijderd, daarna zetten we de vallen weer terug. 

Het derde bezoek
Bij het derde en vaak laatste bezoek controleren we of er nieuwe gangen dan wel molshopen gevormd zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan worden de vallen gecheckt en uiteraard weer uit uw tuin verwijderd.

Wij geven standaard een maand garantie nadat wij de laatste controle hebben uitgevoerd. Mocht er in de tussentijd weer een molshoop of een richel ontstaan dan komen we kostenloos terug om het werk af te maken. 

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!